Lloret del Mar 2005

  Mario's website      laatste aanpassing 19 september 2020      Darten: GGC     Nieuwe motor

                                            Lloret del Mar september 2005

                                       

De vakantie van de scholen is net afgelopen, Wij hier verblijven drie weken voor een schijntje en het hotel is nagenoeg leeg.  In het zwembad waarin ik nu zit, was vroeger een bar.


Links: Hotel Boleropark lag op een heuveltje, telkens bergie op en bergie af, daar krijg je flinke kuiten van!

De tweede dag was er een tijdrit. Latere eindwinnaar Menchov, is hier aan het inrijden.  Enkele Raborenners wachten tot zij mochten vertrekken.       

Toen wij aankwamen hadden wij vertraging door de aankomst van de Vuelta.


Zien wij ineens Joop Zoetemelk lopen. Tja, dan moeten ik wel met hem op de foto.


Op de zijkant van de bus, is het gehele schema van de Vuelta van dat jaar afgebeeld.


Deze jonge dame ging de hele ronde van Spanje mee.

De hotelbar was in de kelder gesitueerd, een barman was toevallig ook in Gambia geweest. Hij deed daar vrijwilligerswerk.

   Via een pad kwamen wij bij een tunnel uit, zo kon je naar een ander strand gaan.                         Een stuk verder stond dit privé kasteeltje.

Met Gerrit en Ester (hier aan een bar) een dagje wezen rijden. Via een slinger weg kwamen wij uit bij Tossa del Mar, hier stonden leuke huizen.Bij Sant Feliu de Guixols een industrie stadje, hier was een uitkijkpost met kanon.Foto rechts: Bij het leuke en mooie plaatsje Pals aangekomen.      Zagen wij een winkel met vele soorten vazen.                              Maar ja, hoe wil je in een koffer iets meenemen zonder dat het kapot gaat.

Voetbalkaartjes geregeld via onze host bus en kaartjes a 75 euro per stuk, dus dachten wij heel goed te zitten. Helaas hoger en verder weg konden wij niet zitten, recht onder het scorebord. Barcelona met van Bommel en van Bronkhorst wonnen van Mallorca met 2-0.